Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Să își dea demisia!”

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Să își dea demisia!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicușor Dan să demisioneze. Scapă bucureștenii, scapă și domnia sa, a spus Ciolacu. Reacția a apărut după ce Dan a spus că ANPC este noua bâtă a PSD în București deoarece încearcă să blocheze transportul în comun.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Să își dea demisia!”
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    10 Mai 2022   •   11:55

”Domnul Nicușor Dan să își dea demisia, cel mai bine! Cel mai bine își dă demisia și scapă și bucureștenii de el și scapă și domnul Nicușor Dan de o tortură de a-și duce la îndeplinire funcția de primar al Bucureștiului, depășit total de această funcție și de atribuțiile și de calitatea pe care o are. Nici nu vreau să intru în detalii...”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Luni, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a susținut că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor „e noua bâtă a PSD în București”.

„ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Inspectorii ANPC au retras, luni, din circulație, temporar, 80 de autobuze STB.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Marcel Ciolacu

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Taxa de pod de la Fetești a fost suspendată!
x close