Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, mesaje pentru români de Paște: "Credința unește prin iubire și iertare"

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, mesaje pentru români de Paște: "Credința unește prin iubire și iertare"

Sărbătoarea Învierii Domnului simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice, spune, în prima zi de Paște, premierul Marcel Ciolacu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2024   •   11:30

Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, așteptată cu bucurie de creștinii ortodocși, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiști, creștini după evanghelie, din toată lumea, "simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice”, potrivit mesajului transmis de premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD.

"Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate și grijă față de aproapele nostru.

Învățămintele creștine ne amintesc că împreună putem să depășim greutățile vieții și ne dau speranță într-un viitor mai bun”, mai spune Ciolacu.

Premierul adaugă că Paștele la noi, românii, este, tradițional, sărbătoarea familiei.

"Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generațiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credința unește prin iubire și iertare. Transmit, tuturor, urări de pace și sănătate, iar credincioșilor care sărbătoresc în aceste zile Paștele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, este mesajul lui Marcel Ciolacu.

Hristos a înviat!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 4 mai 2024

Nicolae Ciucă, despre Învierea Domnului: "Forța care ne face să credem într-un drum mai drept"

Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului este "forța care ne face să credem într-un drum mai drept, un viitor mai bun și o Românie mai sigură și mai unită”, spune, duminică, în ziua de Paști, președintele Senatului și președinte al PNL, Nicolae Ciucă.

"Dragi români, de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului celebrăm renașterea, credința și, nu în ultimul rând, speranța, acea forță care ne face să credem într-un drum mai drept, un viitor mai bun și o Românie mai sigură și mai unită.

Vă îndemn să priviți această sărbătoare ca pe un moment de reflecție. Miracolul Învierii ne învață să fim mai recunoscători, mai smeriți, mai iertători, mai aproape de cei dragi nouă și mai aproape de Dumnezeu”, a spus Ciucă în mesajul său transmis de Sfintele Paști.

Președintele Senatului și președinte al PNL le-a urat românilor să aibă un Paște liniștit, cu lumină și pace în suflete.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Nicolae Ciucă PNL PSD Paste
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close