Antena 3 CNN Actualitate Marian Căpăţână a vandalizat gardul de la Palatul Cotroceni: "Iohannis, trădător"

Marian Căpăţână a vandalizat gardul de la Palatul Cotroceni: "Iohannis, trădător"

Marian Căpăţână, cel care a vandalizat gardul vilei din care va fi evacuat fostul preşedinte Traian Băsescu, a repetat gestul şi la gardul de la Palatul Cotroceni.

Marian Căpăţână a vandalizat gardul de la Palatul Cotroceni: "Iohannis, trădător"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2022   •   12:03

El a scris pe gardul de la Palatul Cotroceni "Iohannis, trădător".

Fostul deputat PNL Marian Căpăţână a fost condamnat în dosarul şpăgii de la Bercea Mondial, după ce ar fi intermediat şpaga de la Bercea Mondial din dosarul fratelui fostului preşedinte Traian Băsescu.

El a fost surprins în trafic în momentul în care intra înapoi în maşină, iar jandarmii de la Cotroceni vor sesiza Poliţia.

Cel mai probabil, el se va alege cu un dosar penal pentru distrugere, pentru că este vorba de o clădire de patrimoniu.

Marian Căpăţână, amendat cu 500 de lei şi dosar penal pentru distrugere

Marian Căpăţână a fost amendat cu 500 de lei de Jandarmeria Română, pentru gestul său.

În plus, Poliţia a deschis şi dosar penal pentru distrugere, ca în incidentului de la vila lui Traian Băsescu.

Bărbatul a făcut un lucru asemănător şi în urmă cu 10 zile: el a mers şi a lăsat un mesaj pe gardul fostei vile a lui Traian Băsescu.

A fost, de altfel, o acţiune pe care acesta deja a anunţat-o, după ce a vandalizat şi vila de protocol în care locuieşte încă fostul preşedinte, Traian Băsescu. 

De data aceasta a scris, pe gardul de la Cotroceni, mesajul "Iohannis trădător" şi, după spusele lui, urmează un text şi pentru fostul premier, Victor Ponta. 

Marian Căpățână este omul care a dus valizele de bani de la Bercea Mondial la Mircea Băsescu. Acesta din urmă a fost condamnat definitiv în iunie 2016 la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în timp ce Căpăţână a primit a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă. 

"Petrov, achită-ţi datoriile!" | Vila lui Băsescu, vandalizată de Marian Căpăţână: "M-am dus cu 300.000 de euro la Cotroceni"

Marian Căpățână, omul care a dus valizele de bani de la Bercea Mondialu la Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a venit la vila de protocol a fostului președinte și a vandalizat gardul proprietății cu mesajul ”Petrov, achită-ți datoriile”.

Bărbatul susține că din cauza lui Traian și Mircea Băsescu a făcut doi ani de închisoare. „Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile”, a declarat Căpâțănă jurnaliștilor.

Întrebat de jurnaliști cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câștiga Traian Băsescu președinția din 2009".

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close