Antena 3 CNN Actualitate Medicul Gabriel Tatu Chițoiu acuză: ”Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală!”

Medicul Gabriel Tatu Chițoiu acuză: ”Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală!”

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu acuză autoritățile din România că au promovat politica de imunizare naturală, care nu este altceva decât o selecție naturală. Astfel, țara înregistrează cea mai mare mortalitate din lume și a devenit pata neagră a mapamondului, spune medicul.

Medicul Gabriel Tatu Chițoiu acuză: ”Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală!”
Sursa foto: Facebook / Gabriel Tatu-Chițoiu
de Laura Dinu    |    04 Noi 2021   •   12:35

România ocupă primul loc la capitolul mortalitate COVID din cauza politicilor promovate de autorități, susține Gabriel Tatu-Chițoiu.

”România - expresia concretă a politicii de "imunizare naturală" = selecție naturală în Covid-19 promovată de autoritățile române.

Cea mai mare mortalitate la 1 milion populație.

Pata neagră a mapamondului.

Varianta modernă a Mioriței: în fața amenințării cu moartea nu găsești ceva mai bun de făcut decât să te pregătești de înmormântare.

Domnule Johannis? Domnule Cîțu? Domnule Cîmpeanu? Domnilor din Grupul Tehnico Științific? Senatul României? Vă asumați?”, scrie medicul Gabriel Tatu-Chițoiu pe o rețea socială. 

ROMANIA-expresia concretă a politicii de "imunizare naturală"= selecție naturală în Covid-19 promovată de autoritățile...

Publicată de Gabriel Tatu-Chițoiu pe Joi, 4 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: gabriel tatu chițoiu
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close