Antena 3 CNN Actualitate Medicul Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a spus că bolnavii COVID primesc "tratamente experimentale"

Medicul Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a spus că bolnavii COVID primesc "tratamente experimentale"

Colegiul Medicilor o va cerceta disciplinar pe doctoriţa Adina Alberts, după o nouă postare pe tema COVID făcută de chirurgul estetician pe pagina de Facebook.

Medicul Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a spus că bolnavii COVID primesc "tratamente experimentale"
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    17 Mar 2021   •   14:46

În cea mai recentă postare, Adina Alberts explică oamenilor care sunt drepturile pacienților COVID-19 și i-a învățat pe aceștia ce trebuie să le solicite medicilor în spitale, susţinând că ar avea informaţii potrivit cărora mulţi bolnavi ar fi trataţi "cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în COVID, iar complicațiile își fac apariția".

Ca urmare a acestei postări, Adina Alberts a fost reclamată la Colegiul Medicilor, iar împotriva acesteia va începe o cercetare disciplinară, potrivit stiripesurse.ro.

"Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!

????

Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS ??‍♀️ consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.

????

Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată.

????

Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai... Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!

????

Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:

1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.

2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant

3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră

4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol

5. Probiotice

6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B

7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.

8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.

9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând... deocamdată puțini au acces la aceasta.

10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă", a scris dr. Adina Alberts, marţi seara, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Colegiul Medicilor ancheta COVID-19
Parteneri
Un medic ATI de la Institutul "C.C Iliescu" şi-a pus capăt zilelor
x close