Antena 3 CNN Actualitate Mesajul dureros al soției motociclistului din Iași, mort într-un accident: "Când veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo"

Mesajul dureros al soției motociclistului din Iași, mort într-un accident: "Când veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo"

Soția tânărului motociclist care și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier în Iași a transmis un mesaj dureros prin intermediul unei postări pe Facebook, postarea devenind în scurt timp virală.

Mesajul dureros al soției motociclistului din Iași, mort într-un accident: "Când veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2020   •   16:32

Bogdan (25 de ani) a murit în urmă cu câteva zile, într-un teribil accident în Iași, după ce o șoferiță i-a tăiat calea și l-a proiectat într-un cap de pod. Tânărul, căsătorit și tată al unei fetițe, s-a stins din viață în ciuda eforturilor depuse de medici.

Vestea morții tânărului de 25 de ani a fost cumplită pentru soția și familia lui.

"Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea, insa realitatea e ca dragostea este singurul sentiment care acoperă durerea și poate face pe cineva sa se simta mai bine. Se spune ca cel mai greu lucru din lume sa pierzi pe cineva pe care îl iubești.

Foarte adevărat dar nimic nu doare mai tare pe lumea asta sa iti pierzi jumătate sufletului. Pe cineva alături de care ai îmbătrânit ,și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ti-a arătat cum sa iubești. Este cel mai rau lucru care i se poate petrece cuiva. Soțul meu a murit subit. Mi-a adus cea mai mare durere acesta cumplita zi 17.08.2020 și nu o pot accepta vreodată.

Mi-a adus atât de multă bucurie acesta relație minunată și frumoasa. Era totul pentru mine, era sufletul meu. Acești 12 ani de relație m-a învățat sa iubesc necondiționat. Am trăit totul impreuna la cea mai frumoasa intensitate. Viata este scurta. Petreciti-va timpul cu soțiile/soții, iubiții vostri. Purtati-va frumos cu ei. Fiindcă intr-o zi, când va veți ridica privirea din telefon ei nu vor mai fi acolo. Nimic nu este corect în viata... asa ca iubiți-vă necondiționat".

Bogdan a murit la 25 de ani într-un teribil accident de motocicletă, în Iași

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close