Antena 3 CNN Actualitate Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Printre ultimele mesaje ale Sabinei Mircea, tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, tânăra le promisese celor care aveau grijă de fiul ei în vârstă de opt ani că se va întoarce să îl ia.

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați
de Roxana Ciucă    |    Carmina Pricopie    |    Alin Tarnovschi    |    07 Noi 2020   •   22:55

După opt zile de la crima care a șocat România prin cruzimea de care a fost în stare criminalul, anchetatorii au făcut publică identitatea victimei.

Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil bolnav, în vârstă de opt ani, este cea care a sfârșit într-un mod cumplit, pe marginea DN 6, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu.

Viața Sabinei, așa cum era ea cunoscută de prieteni și familie, s-a schimbat în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a îndrăgostit de un tânăr din orașul Pantelimon (Ilfov) și s-a mutat cu acesta și cu familia lui.

Tânăra, atunci în vârstă de numai 23 ani, locuia în orașul Buftea, cu familia ei. După ce l-a cunoscut pe tânărul din Pantelimon, s-a mutat cu acesta, împreună cu familia acestuia.

Bărbatul a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum au decurs lucrurile după ce Sabina a rămas însărcinată, iar el a acuzat-o că l-ar fi înșelat cu alți bărbați. Drept urmare, fiul Sabinei nu a fost recunoscut de acesta și a luat numele mamei sale.

Iubitul a plecat în Spania, Sabina a rămas în Pantelimon, în casa familiei lui

În anul 2013, după ce Sabina a născut, iubitul ei a plecat în Spania și nu s-a mai întors, însă tânăra a rămas în casa familiei acestuia, în Pantelimon.

Acolo a rămas până în vara acestui an, în cursul lunii iulie, atunci când Sabina a fugit de acasă și și-a abandonat fiul, care a rămas în grija familiei din Pantelimon, acolo unde se află și în prezent.

La sfârșitul lunii august, familia din Pantelimon a contactat-o pe Sabina pe Facebook Messenger, aceea fiind și singura dată când aceasta a răspuns.

"Sabina: Nu mai vin că m-am măritat.

Prietenă: Bun. Și cu băiatul cum rămâne?

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi vino, Sabino. Că eu nu mai pot să stau cu el, că plec afară.

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi când, Sabino? Am eu vreo obligație față de tine? Am stat și eu atâta timp cu el", a fost discuția dintre Sabina și cea care avea grijă de fiul ei.

Ea este tânăra omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp la Ghimpați

Noul iubit și misterul din jurul morții îngrozitoare a tinerei

Din acel moment, Sabina nu a mai putut fi contactată de nimeni din familia sa sau familia care îi creștea copilul. De aceea nimeni nu a reclamat dispariția ei la Poliție.

Vineri, 30 octombrie 2020, Sabina a fost ucisă, dezbrăcată și băgată într-o valiză. Criminalul a dus valiza în care se afla trupul tinerei pe un câmp de pe marginea DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, județul Giurgiu.

Conform unor surse, tânăra ar fi fost supusă unor perversiuni sexuale, iar în timpul acestora ar fi suferit mai multe răni, inclusiv o coastă ruptă, care i-ar fi perforat un plămân.

Potrivit anchetatorilor, criminalul, care ar fi putut avea și complici, a folosit o dubă sau un taxi pentru a transporta valiza pe câmp, acolo unde a turnat benzină pe ea și apoi i-a dat foc.

Un șofer de TIR care trecea prin zonă a observat focul și a tras pe dreapta, ocazie cu care a descoperit că în valiza arsă se afla cadavrul unei femei.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu Mihaela-Sabina Mircea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close