Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Răzvan Biriș, directorul Crucii Roșii Sibiu după explozia cazurilor de COVID: ''De ce, române?''

Mesajul lui Răzvan Biriș, directorul Crucii Roșii Sibiu după explozia cazurilor de COVID: ''De ce, române?''

Directorul Crucii Roșii Sibiu, a transmis un mesaj adresat celor care nu cred în existenţa virusului care luat nenumărate vieţi. Răzvan Biriş îi critică dur pe cei care au petrecut în pandemie şi nu au ţinut cont de măsurile impuse de autorităţi.

Mesajul lui Răzvan Biriș, directorul Crucii Roșii Sibiu după explozia cazurilor de COVID: ''De ce, române?''
Sursa foto: Răvan Biriș/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    04 Noi 2020   •   22:00

Răzvan Biriș, directorul Crucea Roșie Sibiu, le-a transmis un mesaj dur celor care au ales să nu respecte măsurile anti-COVID.

''Întrebarea mea este este DE CE?
De ce, române? De ce nu te poți abține, deși vezi ce e în jurul nostru, peste tot în lume? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane, jumate băgate pe șustache, să forțezi regula? Mureai dacă săreai un an și nu postai toaletele lucioase de la ziua ta, stând bot în bot la pahar, să ți se vadă botoxu? Mureai dacă nu urlai celebrul tău uuuuu cu șampania pe la petreceri fără rost și mai ales fără discernământ? Te-ai bronzat, ai poze în primul rând pe șezlong la Mamaia? Câte laicuri ai îngurgitat? Te simți inteligent(ă) că i-ai fentat pe "ăștia de ne tot închide" și tot și mai tras un chef pe la pensiuni? Nu, tu ești în putere și nu ai murit. Dar ai pe conștiință 7.273 de decese până ieri. And counting... Plus atâția rămași cu sechele, plus personal medical la pământ, epuizat, plus afaceri distruse. De tine, inteligentule/ inteligento (da, fără cratimă, închipuie-ți)! Tu, care ai învățat să distribui statistici irelevante, că ai auzit că se moare și de altceva, tu care ai aflat de fapt ce se dorește la nivel mondial, tu, care nu crezi în treaba asta până nu ajungi cu masca de oxigen pe față!
Atât ai fost rugat, române, să te gândești și la alții, mai slabi și mai vulnerabili ca tine. Să asculți niște amărâți de experți, cercetători, medici, să arăți compasiune și decență.

Sus paharul, ființă superioară ce ești! Ai învins, ești tare! Să fii sănătos!'', a scris Răzvan Biriş pe pagina sa de Facebook.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 7.419 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Județele aflate între rata de infectare 4 și 5 sunt: Alba, Bihor și Sibiu. În București incidența este de 4,24.

 
×
Subiecte în articol: Răzvan Biriș Sibiu Crucea Rosie

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close