Antena 3 CNN Actualitate Doi meşteri din Oneşti luaţi ostatici de un bărbat într-un apartament. Poliţia a trimis un negociator

Doi meşteri din Oneşti luaţi ostatici de un bărbat într-un apartament. Poliţia a trimis un negociator

Un bărbat de 60 de ani din Oneşti este acuzat că a sechestrat, luni, într-o locuinţă, doi bărbaţi care efectuau lucrări la un imobil. Poliţia a trimis un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Doi meşteri din Oneşti luaţi ostatici de un bărbat într-un apartament. Poliţia a trimis un negociator
de Claudia Popovici    |    01 Mar 2021   •   17:56

Update 18:27 Muncitorul, rănit de către răpitor cu cuţitul, are 35 de ani, iar medicii i-au declarat decesul. Agresorul a fost transportat la spital.

Update 18:21 Bărbatul care i-a sechestrat pe muncitori a apucat să-l rănească pe unul din ei. Răpitorul este şi el împuşcat în picioare, pentru că nu a vrut să se supună ordinelor poliţiştilor. Muncitorul rănit este la spital.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut acestuia în trecut.

Supărat că a pierdut apartamentul, bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi. Face asta de mai bine de 11 ani.

Astăzi el a găsit în imobil doi muncitori de la o firmă şi i-a sechestrat în apartament ameninţăndu-i cu un cuţit.

Poliţia a trimis un negociator

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Ei au reuşit să-l convingă pe bărbat să elibereze muncitorii. Pentru gestul său va răspunde acum în faţa legii.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close