Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă, dialog incendiar la Antena 3: "Vă opresc microfonul" vs. "Am avut parte de un abuz psiho-emoţional"

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă, dialog incendiar la Antena 3: "Vă opresc microfonul" vs. "Am avut parte de un abuz psiho-emoţional"

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă au avut un schimb de replici tăios în timpul dezbaterii de luni seara, după ce jurnalistul i-a atras atenţia invitatei sale că nu este politicos să întrerupă alţi interlocutori.

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă, dialog incendiar la Antena 3: "Vă opresc microfonul" vs. "Am avut parte de un abuz psiho-emoţional"
de Claudia Popovici    |    25 Ian 2021   •   22:35

Totul a început în momentul în care senatoarea AUR, Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID. Mirel Curea i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. "Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu", a spus Mirel Curea.

Pe parcursul răspunsului pe care încerca să-l dea, Diana Şoşoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalistul de la Evenimentul Zilei, punându-i diverse întrebări. De altfel, cei doi invitaţi s-au mai contrat în idei şi în alte emisiuni.

"Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?", a întrebat Diana Şoşoacă, la care Mirel Curea a răspuns că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani. Avocata a replicat - "Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?". "Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave", a venit răspunsul jurnalistului. Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. "Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe", i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: "Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa".

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă au avut apoi un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. "Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul", a spus Mihai Gâdea. Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că a fost victima unui abuz psiho-emoţional. Vedeţi întreaga scenă în clipul de mai jos.

La revenirea din pauza de publicitate, Mihai Gâdea a anunţat că Diana Şoşoacă a părăsit platoul emisiunii.

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close