Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea îi dă replica lui Traian Băsescu. Iată încasările din publicitate pentru "Sinteza zilei"

Mihai Gâdea îi dă replica lui Traian Băsescu. Iată încasările din publicitate pentru "Sinteza zilei"

Mihai Gâdea îi dă replica lui Traian Băsescu. Iată încasările din publicitate pentru "Sinteza zilei"
23 Sep 2015   •   23:05

Mihai Gâdea i-a dat replica lui Traian Băsescu, miercuri, la "Sinteza Zilei", arătând de unde îşi câştigă salariul şi prezentând sumele încasate de postul Antena 3 doar din publicitatea pe spaţiul emisiunii pe care o realizează.

Astfel, în perioada ianuarie 2011 - iunie 2015, "Sinteza Zilei" a adus postului de televiziune Antena 3 venituri de peste 4.87 milioane de euro.

În schimb, Traian Băsescu ar trebui poate să explice cum şi-a câştigat pâinea, înainte de Revoluţie, având în vedere că, după spusele sale, atunci avea un milion de lei pe carnete CEC.

"Pe mine m-a găsit Revoluţia cu bani. După 12 ani de serviciu pe mare, după trei ani de serviciu în Belgia, eram un om care câştigase bani mulţi. Dacă mă căutaţi la CEC în vremurile acelea vedeaţi că aveam un milion de lei. Deci, nu m-a găsit Revoluţia sărac!"
, declara Traian Băsescu , în iulie 2002, pentru Jurnalul Naţional.


Traian Băsescu ameninţă Antena 3 cu judecata după dezvălurile privind colaborarea sa cu Securitatea. Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, documente care demonstrează că Traian Băsescu a primit bani pentru serviciile aduse Securităţii. Fostul preşedinte ar fi contribuit inclusiv la formarea unei reţele de informatori în Portul Constanţa, arată respectivele acte.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close