Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și se credea Dumnezeu, e liber, după doi ani la Psihiatrie

Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și se credea Dumnezeu, e liber, după doi ani la Psihiatrie

Dan Cămârzan, criminalul-milionar din Brașov, care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, pe data de 6 mai 2019, este astăzi liber, după doi ani în stare a stat internat într-un spital de Psihiatrie.

Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și se credea Dumnezeu, e liber, după doi ani la Psihiatrie
de Mia Lungu    |    11 Aug 2022   •   22:04

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov care şi-a ucis bunica în 2019 e liber. E liber de la ospiciu.

A fost internat acolo, pe motiv că nu avea discernământ. Deşi în urmă cu 3 luni medicii au stabilit că bărbatul suferea în continuare de probleme psihice grave, luna trecută cererea sa de eliberare a fost aprobată de magistraţi

În mai 2019, Dan Cămârzan şi-a ucis bunica sub ochii mamei sale. Mama e cea a sunat atunci la 112. Nu a ajuns în spatele gratiilor pentru că medicii au stabilit că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Astfel, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Recent, a fost supus unei noi expertize psihiatrice.

Deşi problemele lui Dan Cămârzan erau departe de a fi rezolvate, luna trecută Judecătoria Beiuș a admis cererea lui de a ieşi din sanatoriu.

Magistrații au acceptat,cu condiţia ca el să ia tratamentul prescris. Acum, ar trebui să fie ţinut sub observaţie de mama şi fosta sa soţie.

Dan Cămârzan făcea parte dintr-o sectă numită ''Mişcarea Suveranilor'', care susţinea ideea că omul nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o dă statul la naștere, pentru că, în acel moment, el devine sclav.

Cu doi ani înainte de a-şi ucide bunica el susţinea că este trimisul lui Dumnezeu şi că Dumnezeu lucrează prin el.

"Asta a pornit de la Dumnezeu. Să spunem adevărul pe faţă. Românii sunt sclavi. Legile sunt cele romane ale papalităţii, care presupun că orice nume scris cu literă mare presupune ca ţi-ai dat toate drepturile Statului și devii sclavul satului român", declara Cămârzan.

În 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la 29 de milioane de euro. Avea mai multe afaceri în domeniul construcţiilor şi al IT-ului.

Făcea parte din milionarii de la acea vreme care participau la petreceri extravagante pe litoral şi nu ezita să dea pe o sticlă de şampanie chiar şi 15 mii de euro.

În 2017, a intrat și în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat "I am God"

Acesta făcea parte dintr-o sectă numită ”Mișcarea suveranilor”, care susținea ideea că omul nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o dă statul la naștere, pentru că, în acel moment, el devine sclav.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close