x close

Ministrul interimar de Interne, despre protestul anunțat pe 10 august: „Respectăm dreptul cetățenilor de a protesta, suntem o țară democratică. Dar e important să se facă pașnic”

08 Aug 2019   •   21:56
Ministrul interimar de Interne, despre protestul anunțat pe 10 august: „Respectăm dreptul cetățenilor de a protesta, suntem o țară democratică. Dar e important să se facă pașnic” foto- captură Antena 3 Exclusiv

Mihai Fifor a vorbit la „Sinteza Zilei” despre protestul anunțat pe data de 10 august în Capitală. Ministrul interimar de Interne a spus că respectă dreptul cetățenilor de a protesta, dar are pretenția să fie o manifestație pașnică. 

„Ne pregătim de fiecare dată când e anunțat un miting. Avem de-a face un un miting autorizat. Spun din nou că respectăm întru totul dreptul cetățenilor de a protesta. Suntem o țară democratică, cetățenii au tot dreptul. Dar e important să se facă pașnic, în conformitate cu legea. Vom fi prezenți strict pentru a avea protecție în stradă. Eu nu-mi doresc decât să fie un protest pașnic, să înceapă normal, să se termine normal. E o masă mare de oameni. E nevoie să avem sprijin. Dacă i se face cuiva rău, să poți să asiguri buna desfășurare”, a spus Fifor la Antena 3. 

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei Mihai Fifor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati