Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătății, mesaj transmis în plină pandemie: ''E nevoie de păstrarea sănătății mentale!''

Ministrul Sănătății, mesaj transmis în plină pandemie: ''E nevoie de păstrarea sănătății mentale!''

De Ziua Internaţională a Sănătăţii Mintale, ministrul Nelu Tătaru, le-a transmis românilor un mesaj, în contextul pandemiei şi a luptei cu virusul care a speriat o lume întreagă.

Ministrul Sănătății, mesaj transmis în plină pandemie: ''E nevoie de păstrarea sănătății mentale!''
de Iulia Gorgorin    |    10 Oct 2020   •   13:20

În plină pandemie, ministrul Sănătății le transmite românilor un mesaj şi spune că este nevoie mai mult ca oricând, de păstrarea sănătății mentale.

Nelu Tătaru consideră că Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale este o ocazie de a crește gradul de conștientizare și educare a populației cu privire la sănătatea mintală.

„Pandemia provocată de noul coronavirus a produs multe schimbări în viața noastră din punct de vedere medical, dar și social și economic. Într - o astfel de perioadă cu numeroase provocări este nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru și păstrarea sănătății mentale. În perioada următoare va fi nevoie de măsuri noi concretizate în programe și investiții pentru îmbunătățirea accesului populației la servicii de îngrijire a sănătății mintale", a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close