Antena 3 CNN Actualitate Minivacanţa de 1 iunie nu se prelungeşte. Soluţia pentru românii care vor punte între week-end şi marţi, 1 iunie

Minivacanţa de 1 iunie nu se prelungeşte. Soluţia pentru românii care vor punte între week-end şi marţi, 1 iunie

Week-endul se apropie, liberul de 1 iunie şi el, însă românii nu vor avea putea face punte între duminică şi ziua de marţi pentru a se bucura de un sfârşit de săptămână prelungit.

Minivacanţa de 1 iunie nu se prelungeşte. Soluţia pentru românii care vor punte între week-end şi marţi, 1 iunie
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   13:17

Deşi marţi, 1 iunie, este liber legal, luni este zi lucrătoare. Guvernul nu a decis să facă punte, pentru ca românii să aibă patru zile libere consecutiv.

Turcan: Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte

Totuşi, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a spus să cei care doresc un week-end prelungit îşi pot lua o zi liberă din concediu. În felul acesta, cei care doresc pot petrece de sâmbătă până marţi inclusiv.

"Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte.

Pe de altă parte, pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu, pentru a crea această punte.

Ministrul Muncii: Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu

Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu.

Punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu", a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan.
 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan 1 iunie liber punte
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close