Antena 3 CNN Actualitate Mirajul mănăstirilor. Un alt copil de 13 ani a fugit de acasă la o mănăstire. Motivul este incredibil

Mirajul mănăstirilor. Un alt copil de 13 ani a fugit de acasă la o mănăstire. Motivul este incredibil

Mirajul mănăstirilor. Un alt copil de 13 ani a fugit de acasă la o mănăstire. Motivul este incredibil
de O.P.    |    18 Feb 2014   •   05:51

 Un alt copil de 13 ani, din Vrancea, a fugit de acasă la o mănăstire.  Băiatul a fost adus înapoi de preot însă acesta nu l-a dus până acasă, ci l-a lăsat în centrul comunei. 

Copilul şi-a petrecut noaptea într-o casă părăsită şi abia apoi a fost găsit de familie. Preotul spune acum că îi pare rău că nu a anunţat autorităţile şi s-a bazat doar pe spusele minorului.

Totul a plecat de la o ceartă pe care băiatul a avut-o vineri cu cei la care fusese dat în plasament. Venise cu nota scăzută la purtare, iar mama socială l-a dojenit. Copilul i-a spus că pleacă să se plimbe cu bicicleta prin comună.

După ce l-a căutat pe la rude şi colegi, părinţii sociali ai băiatului au anunţat poliţiştii. Aceştia au aflat că în jurul orei 7 seara copilul ajunsese la Mănăstirea Vărzăreşti, aflată la 5 kilometri depărtare de comună. Acolo i-a spus preotului s-a rătăcit.

Poliţiştii l-au mai căutat prin jurul comunei, dar la miezul nopţii au oprit acţiunea.

Parintii sociali l-au dus imediat la spital pentru a se asigura ca starea copilului este buna.

Autorităţile spun că părinţii copilului au acţionat corect în această situaţie şi au deschis o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat în acest caz.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close