Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Avem urmăriți penal pentru că s-au dat cu girofarul prin țară. Cum facem acum cu doamna judecător plimbată și plătită de partea din proces

Mircea Badea: Avem urmăriți penal pentru că s-au dat cu girofarul prin țară. Cum facem acum cu doamna judecător plimbată și plătită de partea din proces

Mircea Badea: Avem urmăriți penal pentru că s-au dat cu girofarul prin țară. Cum facem acum cu doamna judecător plimbată și plătită de partea din proces
10 Feb 2016   •   23:51

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii ”În gura presei” cu Sinteza Zilei, dezvăluirile făcute de Grupul de Investigații Politice în legătură cu dosarul Telepatia.

”Am înțeles că domnul Nițu Tiberiu e urmărit penal că s-a dat cu girofarul prin țară. La fel și domnul general Oprea. Deci am stabilit niște standarde în societate. Cum o să facem acum cu doamna judecător, care e plimbată și plătită de partea din proces”, a întrebat Mircea Badea.

Badea a afirmat că, în ciuda dezvăluirilor halucinante, prezentate pe larg la Sinteza Zilei, ”din cauza câmpului tactic mâine dimineață nu o să se întâmple nimic”.

Însă, ”în mod normal, într-un stat de drept, mâine ar reacționa în primul rând CSM-ul. Apoi DNA-ul, care e foarte atent la detalii”, a subliniat Mircea Badea.

Judecătoarea Camelia Bogdan, plimbată de partea vătămată din Dosarul Telepatia

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister. La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Dezvăluirile au fost făcute de Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close