Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Domnul Cristian Tudor Popescu nu face diferenţa între o instanţă de judecată şi un procuror. E noaptea minţii!

Mircea Badea: Domnul Cristian Tudor Popescu nu face diferenţa între o instanţă de judecată şi un procuror. E noaptea minţii!

Mircea Badea: Domnul Cristian Tudor Popescu nu face diferenţa între o instanţă de judecată şi un procuror. E noaptea minţii!
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Iun 2015   •   00:33
Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", luni seară, o declaraţie recentă a lui Cristian Tudor Popescu, care a comparat cazul premierului Victor Ponta cu cel al lui Liviu Dragnea. 
 
"L-am auzit pe domnul CTP că domnul Dragnea e mai bărbat, pentru că domnul Ponta se află într-o situaţie similară cu cea a domnului Dragnea şi uite că domnul Dragnea şi-a dat demisia, pe când Ponta nu. Deci iată că şi un bătrân de mingi nu face diferenţa între o instanţă de judecată şi un procuror. Să compari situaţia de condamnare, fie ea şi la fond, cu o începere a urmăririi penale este noaptea minţii. 
 
Preşedintele Grupului de Investigaţii, Mugur Ciuvică, a glumit şi a explicat că este de înţeles poziţia acestuia. 
 
"E o problemă a dânsului. Am văzut că s-a acutizat de când a fost băgat la puşcărie patronul său. Presupun că e tot un soi de frică nebună de puşcărie."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close