Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre ”frăsuiala cretin-ipocrită” care a isterizat Internetul

Mircea Badea, despre ”frăsuiala cretin-ipocrită” care a isterizat Internetul

Mircea Badea, despre ”frăsuiala cretin-ipocrită” care a isterizat Internetul
13 Ian 2016   •   23:55

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii ”În gura presei”, cu ”Sinteza Zilei”, ”frăsuiala cretin-ipocrită” de pe net după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit că un angajator are dreptul să supravegheze comunicaţiile pe Internet ale salariaţilor.

Mircea Badea scoate în evidență absurdul situației, arătând că ”în țara în care legile Big Brother au trecut ca și cum nimic nu s-a întâmplat”, oamenii de pe net vorbesc despre această decizie CEDO ca fiind un ”precedent periculos”.

”Așa, și? Nu trăim noi în țara în care legile Big Brother au trecut ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Adică, de ce ar fi mai confortabil să îmi asculte telefonul gigioc de la serviciul secret, și să nu poate să se uite ce fac eu pe net angajatorul, pe care pot să îl schimb, dacă nu îmi convine. În țara în care nu a existat nici un fel de frăsuială pe interceptări, pe sistemul pai, și ce avem de ascuns ... Păi, și la serviciu ce ai de ascuns, oaie?!”, a comentat Mircea Badea.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close