Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea lămureşte "mârşăvia" cu ministrul Culturii: Aşa acţionează la ordinul de zi pe unitate propaganda băsistă

Mircea Badea lămureşte "mârşăvia" cu ministrul Culturii: Aşa acţionează la ordinul de zi pe unitate propaganda băsistă

Mircea Badea lămureşte "mârşăvia" cu ministrul Culturii: Aşa acţionează la ordinul de zi pe unitate propaganda băsistă
27 Apr 2015   •   00:27

Mircea Badea a demonstrat, în emisiunea "În gura presei", de la Antena 3, cum a fost trunchiată în anumite publicaţii o declaraţie a ministrului Culturii care, prezent la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii, ar fi confundat personajul unei cărţi cu autorul ei.

Deşi ministrul Ionuţ Vulpescu l-a alăturat în mod nefericit pe autorul Cervantes de personajul Hamlet (când ar fi vrut să se refere la Shakespeare - n.r.) şi şi-a corectat imediat eroarea, o parte a presei a preluat incidentul, tăind la montaj partea în care ministrul le indică el însuşi eroarea jurnaliştilor.

"Guvernul Ponta a redus TVA-ul. Sincer să fiu, nu ştiu exact la ce. Nu m-a interesat. Dar am citit în toată propaganda băsistă că e foarte rău. (...) După, a venit şi a spus că se reduce TVA-ul la carte. Ce să facă propaganda cu treaba asta?! Ce să zică: nu e bine?!", a început Mircea Badea comentariul.

Badea a explicat, la Antena 3, că propaganda a omis intenţionat acea corectare a ministrului Vulpescu, doar pentru a umbri ştirea adevărată, şi anume reducerea TVA-ului la carte.





 
Vad ca niciun "jurnalist" sau "deontolog" n-a difuzat varianta netrunchiata a inregistrarii care a condus la titlurile...

Posted by Mircea Badea chiar el on 26 Aprilie 2015

×
Subiecte în articol: Ionut Vulpescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close