Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu mă așteptam ca doamna Kovesi să răspundă la întrebarea mea legitimă. Felul în care a ales să o facă pentru mine e insuportabil

Mircea Badea: Nu mă așteptam ca doamna Kovesi să răspundă la întrebarea mea legitimă. Felul în care a ales să o facă pentru mine e insuportabil

Mircea Badea: Nu mă așteptam ca doamna Kovesi să răspundă la întrebarea mea legitimă. Felul în care a ales să o facă pentru mine e insuportabil
06 Mai 2016   •   00:00

Mircea Badea a citit, în pasa ediției de joi a emisiunii ”Sinteza Zilei ” cu ”În gura presei”, comunicatul DNA cu privire la natura relațiilor șefei DNA Laura Codruța Kovesi cu oameni din conducerea RCS RDS.

Mircea Badea a făcut în emisiune o scurtă recapitulare în care arată cum s-a ajuns la cel mai nou scandal care o privește pe șefa DNA.

”A apărut un articol într-un săptămânal, e vorba de Cațavencii, cum că Kovesi ar avea o relație cu un domn de la RCS RDS, de la marketing și PR, care joacă în niște spoturi la telefonia DIGI și apare des la televizor”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

”Nu m-ar fi interesat această informație dacă nu aș fi considerat pe bună dreptate că ar avea o relevanță în legătură cu interesul public. După cum bine știm, compania RCS RDS a făcut o plângere penală împotriva companiei Intact. Și DNA-ul l-a și reținut pe directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu. Atunci, întrebarea care se pune în mod legitim în orice țară cilivizată de pe această planetă este: Are vreo legătură, a influențat și influențează în vreun fel relația personală a dnei Kovesi cu acel director de la Rcs Rds dosarul DNA împotriva Intact Group la plângerea Rcs Rds. E o întrebare absolut legitimă”, a spus Mircea Badea.

Badea a precizat în emisiune că, după lansarea acestei întrebări  în spațiul public, nu se aștepta ca doamna Kovesi să și răspundă, ”însă, din fericire, a răspuns”.

”Felul în care a ales să răspundă pentru mine e insuportabil. Am suportat multe dintre toanele acestei doamne dintr-o simpatie personală, dintr-un exces de politețe poate prost exersată...și am ales să nu mă intereseze amenințările doamnei Kovesi”, a spus Mircea Badea, care a citit în emisiune comunicatul DNA.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close