Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Propaganda băsistă îmi inventează afirmaţii în legătură cu filmuleţul cu tragedia aviatică de la Siutghiol

Mircea Badea: Propaganda băsistă îmi inventează afirmaţii în legătură cu filmuleţul cu tragedia aviatică de la Siutghiol

18 Dec 2014   •   18:39
Realizatorul emisiunii " În gura presei", Mircea Badea, a explicat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că presa băsistă îi inventează afirmaţii legate de filmuleţul cu tragedia aviatică de la Siutghiol. 
 
"Voiam să remarc cam cât de ticăloasă a devenit treaba asta în spaţiu public. Propaganda lui Băsescu îmi inventează mie afirmaţii, mie şi lui Ionuţ Cristache. Afirmaţii pe care NU le-am făcut, dar pe care ei le redau ca şi cum le-am fi făcut, în legătură cu acel filmuleţ de aseară. Dacă vrea cineva să vadă ce am spus despre acel filmuleţ, să vadă secvenţa din emisiune. Am nişte întrebări. Vorba lui Ionuţ Cristache, sunt milioane de oameni pe planetă care pun la îndoială existenţă lui Dumnezez. În România este păcat capital să îţi pui întrebări despre un filmuleţ în care nu se vede nimic. Este o nenorocire."
 
Mircea Badea a vorbit, miercuri seară, despre tragedia aviatică de la Siutghiol, comentând înregistrarea video apărută în presă, care arată că cel puţin una dintre victimele accidentului se afla în viaţă după prăbuşirea elicopterului.
 

×
Parteneri
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Un pilot a leșinat!
x close