Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Toate posturile de ştiri sunt pe pierdere, mai puţin Antena 3, care e pe profit. Cine le suportă cheltuielile?

Mircea Badea: Toate posturile de ştiri sunt pe pierdere, mai puţin Antena 3, care e pe profit. Cine le suportă cheltuielile?

Mircea Badea: Toate posturile de ştiri sunt pe pierdere, mai puţin Antena 3, care e pe profit. Cine le suportă cheltuielile?
11 Iun 2015   •   01:04

Mircea Badea a prezentat, în pasa ediţiei de miercuri seară a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", un inventar realizat de paginademedia.ro, având la bază datele Ministerului de Finanţe, care arată situaţia financiară a posturilor de ştiri din România.

"Toate sunt pe pierdere, mai puţin Antena 3, care este pe profit. Avem cazul Realitatea TV, care are pierderi de 18,3 milioane de euro. (...) Întrebarea absolut legitimă este: cine le plăteşte leafa, din ce bani, cine le suportă cheltuielile? Sunt de patru ani în insolvenţă. Mi se pare inadmisibil", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Realizatorul "În gura presei" a ţinut să adreseze aceste întrebări invitatei lui Mihai Gâdea, deputatul liberal Raluca Turcan, care a participat la mai multe dezbateri în Comisia de Cultură a Senatului pe proiectul de modificare a Legii audiovizualului.

"Nu cunosc care sunt sursele de finanţare ale altor televiziuni, însă e evident că dumneavoastră aveţi foarte mulţi bani din publicitate şi vă felicit pentru asta", a răspuns Raluca Turcan.

Întrebată de Mircea Badea dacă, atunci când răspunde invitaţiei unui post de televiziune, se interesează de modul în care este finanţat şi de unde vin banii, deputatul PNL a subliniat că această chestiune trebuie reglementată prin lege.

×
Subiecte în articol: În gura presei Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close