Mircea Badea: Traian Băsescu vede o conspiraţie care îl împiedică să revină în viaţa politică. Îl asigur că n-am nicio străbatere

de A.M.P    |    24 Sep 2015   •   00:24

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de miercuri a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza zilei", intenţia lui Traian Băsescu de a da în judecată postul de televiziune Antena 3, după publicarea documentelor care atestă colaborarea cu Securitatea a fostului preşedinte.

"Domnul Băsescu poate să dea pe cine vrea în judecată. El vede o conspiraţie care să îl împiedice pe el să revină în viaţa politică. Din partea mea, vreau să îl asigur că n-am nici cea mai mică străbatere. (...) Aşa am aflat şi eu că nu mai e. Eu credeam că e. Dar, din partea mea, să stea absolut relaxat. Mă doare fix în ...cot că vrea să revină în viaţa politică", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Traian Băsescu ameninţă Antena 3 cu judecata după dezvălurile privind colaborarea sa cu Securitatea. Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, documente care demonstrează că Traian Băsescu a primit bani pentru serviciile aduse Securităţii. Fostul preşedinte ar fi contribuit inclusiv la formarea unei reţele de informatori în Portul Constanţa, arată respectivele acte.

x close