Antena 3 CNN Actualitate Ultimele aplauze pentru Mitică Popescu. Marele actor a fost înmormântat la cimitirul Bellu cu onoruri militare

Ultimele aplauze pentru Mitică Popescu. Marele actor a fost înmormântat la cimitirul Bellu cu onoruri militare

Momente încărcate de emoție la înmormântarea actorului Mitică Popescu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2023   •   16:52

Acesta a fost înhumat pe Aleea Artiștilor, cu onoruri militare, în prezența a sute de oameni care au venit, vineri, la Cimitirul Bellu din Capitală pentru a-și lua rămas bun de la marele artist.

Popescu a murit în data de 3 ianuarie, în spital, la București, la vârsta de 86 de ani, pe fondul unor afecțiuni cardiace severe.

"Sicriul cu trupul actorului a fost purtat de soldați. Mitică Popescu a fost decorat în urmă cu 20 de ani cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler 'pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc'.

Mitică Popescu, înmormântat alături de soția sa, care s-a stins din viață în 1998

Decorația a fost acordată cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București.

Actorul și-a desfășurat cea mai mare parte a activității artistice pe scena Teatrului Mic. Își va găsi odihna veșnică alături de Leopoldina Bălănuță, soția sa care a murit în anul 1998.

Zeci de coroane au fost aduse, vineri, la cimitir de cunoscuți, dar și de cei care l-au admirat pe Mitică Popescu fără a se număra printre apropiații săi.

Cea mai impresionantă coroană, din flori roșii, a fost depusă de galeria echipei Rapid, Mitică Popescu fiind un mare susținător al acestei grupări fotbalistice", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Mihaela Bârzilă.

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close