Antena 3 CNN Actualitate Moment inedit pentru premierul Marcel Ciolacu: A fost oprit de o pensionară care şi-a dorit să facă o poză cu el | "Să mărească pensia"

Moment inedit pentru premierul Marcel Ciolacu: A fost oprit de o pensionară care şi-a dorit să facă o poză cu el | "Să mărească pensia"

Moment inedit cu Marcel Ciolacu. O pensionară din Buzău l-a oprit pe premier pentru a face o fotografie cu el, dar nu şi-a mai găsit telefonul. I-a transmis însă liderului PSD să se ţină de cuvânt şi să majoreze pensiile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   13:44

O pensionară din Buzău s-a arătat foarte entuziasmată atunci când l-a văzut pe premierul Marcel Ciolacu  şi şi-a dorit să aibă o fotografie cu premierul.

Vizibil emoţionată, femeie nu-şi mai găsea telefonul. Ulterior, femeia a găsit telefonul şi a reuşit să facă poza mult dorită cu prim-ministrul Ciolacu.

Citeşte şi: Pensionarii români care nu vor primi niciun ban în plus după recalculare. Pensiile acestora nu vor mai crește nici anii următori

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Întrebată ce mesaj are pentru premier, pensionara din Buzău a spus că îi urează toate cele bune şi că speră să majoreze pensiile, aşa cum a promis.

"Toate cele bune! Să fie sănătos şi să ne apere ţara cum a făcut până acum!

Şi la pensionari... Cum s-a vorbit. Să le mărească pensia, mai ales la cei vârstnici care au lucrat la CAP atâţia ani şi nu au săracii decât o pensie de 11 milioane (n.r. 1100 lei)", este mesajul pensionarei din Buzău pentru premierul Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensionara
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close