Antena 3 CNN Actualitate Teoria Monicăi Pop care arată că certificatul de vaccinare nu ajută la nimic: "Orice vaccinat se poate îmbolnăvi!"

Teoria Monicăi Pop care arată că certificatul de vaccinare nu ajută la nimic: "Orice vaccinat se poate îmbolnăvi!"

Monica Pop consideră că certificatul de vaccinare nu foloseşte la nimic. "Orice vaccinat se poate îmbolnăvi, asta se ştie foarte bine. Vaccinul are altă menire: de a îl detemina pe cel care se infectează, să facă o formă mai uşoară a bolii, dar nici într-un caz, nu îl fereşte de boală", a spus Monica Pop, în exclusivitate la Antena 3.

Teoria Monicăi Pop care arată că certificatul de vaccinare nu ajută la nimic: "Orice vaccinat se poate îmbolnăvi!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2021   •   21:02

Unul dintre cei mai vocali critici ai vaccinului anti-COVID, medicul Monica Pop, a explicat luni, în exclusivitate la Antena 3, motivul pentru care certificatul de vaccinare "nu foloseşte la nimic".

Astfel, medicul a enumerat motivele pentru care susţine că măsura este discriminatorie, iar condiționarea pentru persoanele vaccinate nu este normală, având în vedere că un act medical nu poate fi impus.

Monica Pop: "Certificatul de vaccinare nu foloseşte la nimic"

Eu consider că spectatorii ajung să poarte mască şi să fie distanţaţi, aşa cum se preconizează, fiind vorba de numai 30% din numărul de locuri, pentru că certificatul de vaccinare nu foloseşte la nimic în sensul acesta.

Adică, orice vaccinat se poate îmbolnăvi, asta se ştie foarte bine. Vaccinul are altă menire: de a îl detemina pe cel care se infectează, să facă o formă mai uşoară a bolii, dar nici într-un caz, nu îl fereşte de boală. Deci, orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Şi atunci, la ce foloseşte cetificatul de vaccinare? Poate oricare om care are certificat de vaccinare și intră într-un teatru, să fie bolnav, să fie pozitiv. Și atunci la ce folosește?

Monica Pop: "Este o mare discriminare!"

Vreau să vă spun că datele oficiale de la INMS arată că peste 25.000 de vaccinați au făcut boala. Vaccinul nu te păzește de a lua boala, iar cel care a luat boala, bineînțeles că transmite.

Poate în proporţie ceva mai mică, decât unul care a făcut boala, dar oricum transmite. Deci, este total anormal. Şi după părerea mea, ar trebui, dacă ţin chiar atât de tare la lucrurile astea, să facă teste gratuite. Teste gratuite de salivă, de exemplu.

"Populaţia nu a fost corect informată"

"Eu consider că numai distanţarea şi masca ajung pentru a fi spectatori la un teatru"  (...) Vreau să fie foarte clar pentru oricine. Vaccinurile au salvat omenirea, asta e realitatea, dar nu cu condiţii de genul acesta. Toţi  copiii care nu mai sunt în lumea asta, cei 64 decedaţ de rujeolă, sunt copii nevaccinaţi, Deci, vaccinul e necesar în general. Eu am avut o reţinere, pentru că este un vaccin foarte nou şi nu ştim încă...ştim fioarte bine că populaţia nu a fost corect informată, nici despre reacţiile adverse, care sunt cu totul şi cu totul alffel decât au fost prezentate, chiar dacă nu sunt multe", a spus medicul Monica Pop.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close