Antena 3 CNN Actualitate MOTIVUL pentru care Elena Udrea se îmbracă doar în ALB şi NEGRU. Cine o sfătuieşte să îşi schimbe stilul

MOTIVUL pentru care Elena Udrea se îmbracă doar în ALB şi NEGRU. Cine o sfătuieşte să îşi schimbe stilul

MOTIVUL pentru care Elena Udrea se îmbracă doar în ALB şi NEGRU. Cine o sfătuieşte să îşi schimbe stilul
de O.P.    |    24 Feb 2015   •   12:06

De la diva roz-bombon, cu haine mulate şi apariţii de senzaţie pe culoarele Parlamentului, Elena Udrea pare să îşi fi schimbat radical stilul vestimentar de când este clienta fidelă a procurorilor DNA.

Poartă mai nou pantaloni office închişi la culoare, bluze albe, deloc decoltate şi sacouri, menite să acopere formele care odinioară făceau senzaţie.

Mai mult, deşi este vânată de o armată de jurnalişti, Elena Udrea a renunţat chiar şi la celebrul ruj roz, dar şi la manichiura colorată, care erau un lucru nelipsit din imaginea pe care şi-o crease.

Se pare că Elena Udrea a apelat la sfatul unor consilieri de imagine (poate chiar aceiaşi care l-au ajutat şi pe fostul preşedinte Traian Băsescu să îşi aleagă garderoba în perioada în care a fost demis din funcţie - tricouri bleu, cămăşi în carouri - care transmiteau mesajul de om simplu, cetăţean de rând), care au ajutat-o să îşi dobândească statutul de femeie serioasă, de luat în seamă, business.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close