Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au vizionat camerele de supraveghere în cazul muncitorului asiatic. Ce a făcut bărbatul cu puțin timp înainte să fie găsit mort

Polițiștii au vizionat camerele de supraveghere în cazul muncitorului asiatic. Ce a făcut bărbatul cu puțin timp înainte să fie găsit mort

Avem informații noi, în exclusivitate, în cazul muncitorului asiatic descoperit mort într-o ghenă de gunoi din Capitală!

Polițiștii au vizionat camerele de supraveghere în cazul muncitorului asiatic. Ce a făcut bărbatul cu puțin timp înainte să fie găsit mort
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    10 Noi 2022   •   08:58

Pare tot mai plauzibilă varianta sinuciderii, spun anchetatorii, care au vizionat imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere. 

Ei au văzut cum tânărul nepalez a intrat singur în ghena de gunoi a campusului universitar și nu a mai ieșit. Trupul său a fost descoperit de studenți. 

Tânărul nepalez, de numai 27 de ani, locuia cu chirie chiar în blocul din campus, aflat lângă ghena de gunoi în care a fost descoperit fără viață. 

Medicii legiști vor stabili care a fost cauza morții. Procurorii NU exclud nici varianta unei crime, dar principala pistă rămâne sinuciderea. 

Tânăr de origine asiatică, găsit mort într-o ghenă din București 

Un tânăr de origine asiatică a fost găsit mort într-o ghenă din Sectorul 6 al Bucureștiului.

Studenții, împreună cu paznicii din zonă, sunt cei care au anunțat autoritățile.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, care a fost găsit mort într-o ghenă de gunoi a facultății din Sectorul 6.

Oamenii legii au contactat ambasada pentru a-i înștiința în legătură cu tragedia care a avut loc în urmă cu câteva ore. 

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat de către medicii legiști, iar în următoarele zile vor face necropsia, pentru a putea stabili care a fost cauza decesului.

×
Subiecte în articol: muncitor asiatic sinucidere
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close