Antena 3 CNN Actualitate Muzeul „Ștefan Popa Popa’s” s-a deschis la Timișoara. Primele imagini - VIDEO

Muzeul „Ștefan Popa Popa’s” s-a deschis la Timișoara. Primele imagini - VIDEO

Muzeul „Ștefan Popa Popa’s” s-a deschis la Timișoara. Primele imagini - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Noi 2017   •   21:34

Ștefan Popa Popa’s, regele caricaturii, are propriul muzeu la Timișoara. Acesta funcționează într-un spațiu al Bastionului Theresia, fiind inaugurat vineri, odată cu deschiderea oficială a Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice.

În cadrul Muzeului „Ștefan Popa Popa’s” sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate caricaturi ale artistului timișorean.

Aici puteți găsi și fotografii din timpul evenimentelor din întreaga lume la care a participat, precum și o parte din medaliile și premiile primite.

„N-am reușit să pun nici măcar 50%. Momentan nu pot să-mi expun medaliile din metale prețioase. Avem lucruri importante expuse, scrisoarea de la premierul Canadei în limba română, scrisoarea de la Bush care mi-a mulțumit pentru caricatura pe care i-am trimis-o”, a spus maestrul Ștefan Popa Popa’s, vineri seară, la Antena 3.

„Am avut ocazia să am în fața mea peste 100 de șefi de state și guverne, principalii regi, și veți vedea scrisori de mulțumire la ceea ce le-am oferit(...). În campionatul Mondial de fotbal de la Moscova voi face 1400 de portrete și caricaturi”, a mai spus Ștefan Popa Popa’s.

La inaugurare a participat și Dan Puric, care a precizat că nu-i vine să creadă că în România se recunosc valorile în mod oficial.

„Timișoara făcând gestul acesta a început să fie capitală europeană”, a spus Dan Puric.

Ștefan Popa Popa’s este cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în Cartea Recordurilor, cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni și conducători din lume.

×
Subiecte în articol: Dan Puric Timisoara muzeu Exces de putere
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close