Antena 3 CNN Actualitate Nadine anunţă un protest, duminică, faţă de câinii maidanezi. "Trezeşte-te!! Nu mai fii naiv!

Nadine anunţă un protest, duminică, faţă de câinii maidanezi. "Trezeşte-te!! Nu mai fii naiv!

Nadine anunţă un protest, duminică, faţă de câinii maidanezi. "Trezeşte-te!! Nu mai fii naiv!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Sep 2013   •   23:52

Nadine a anunţat că va organiza un protest duminică, la care oamenii pot să-şi exprime nemulţumirea faţă de câinii vagabonzi de pe străzi.

 
Protestul, care a fost aprobat de Primăria Capitalei, după cum a spus Nadine, se va desfăşura duminică, între orele 11 şi 14, în faţa sediului Camerei Deputaţilor, din Parcul Izvor.
 
Anunţul a fost făcut joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
"Trezeşte-te!! Nu mai fii naiv! (...) Nu va fi încurajată cruzimea faţă de animale, ci cerem aplicarea legilor europene cărora România li se supune. Aceste legi ţin cont de drepturile omului şi totodată drepturile animalelor în egală măsură.
 
Veniţi cu pancarte care să exprime opinia voastră, mesajul vostru într-un mod onest, decent şi civilizat.
 
Acest PROTEST va fi organizat săptămânal, până când fiecare din noi se va simţi în siguranţă, în cartierul sau pe strada sa", a scris Nadine, pe o reţea de socializare.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia".

Citeşte şi 
Cum "plăteşte" Onţanu moartea copilului ucis de câini în sectorul lui? Cumpără maşini de 300.000 euro
 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close