Antena 3 CNN Actualitate Naşul unei vedete din România, reţinut după o şicanare în trafic. Momentul în care bărbatul drogat amenință un șofer, în Constanța

Naşul unei vedete din România, reţinut după o şicanare în trafic. Momentul în care bărbatul drogat amenință un șofer, în Constanța

Naşul unei vedete din România a fost reţinut, după o şicanare în trafic. Bărbatul era drogat și a amenințat un șofer cu o armă albă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2024   •   16:55

Naşul Adelinei Pestriţu a fost reţinut după o şicanare în trafic, la Constanţa. Individul, aflat sub influenţa drogurilor, a ameninţat un conducator auto cu un cuţit.

Marți, 30 aprilie, Rafte a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța,  cu propunere legală.

"La data de 30 aprilie a.c,  polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța,  cu propunere legală", au transmis reprezentanții IPJ.
 

×
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close