Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat, după înmormântările celor doi tineri uciși de fiul său

Noi imagini cu Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat, după înmormântările celor doi tineri uciși de fiul său

Avem noi imagini cu Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, tânărul drogat care a ucis cu mașina doi tineri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   11:52

Bărbatul a fost filmat în Capitală după înmormântările celor doi tineri omorâți de fiul său.

Mihai Pascu a fost dus de unul dintre șoferii săi la o şhaormerie de unde și-a luat mâncare și a plecat spre litoral, acolo unde este arestat preventiv fiul său, scrie Cancan.ro.

Înainte de asta, un alt angajat al său a luat mașina lui Vlad de la vila de lângă Casa Presei și a dus-o la o reprezentanță. 

Între timp, procurorii au cerut expertizarea tehnică a mașinii cu care tânărul drogat a lovit și ucis doi studenți în stațiunea 2 mai. Anchetatorii vor să afle cu ce viteză circula șoferul în momentul impactului și care era starea tehnica a mașinii.  

Citește și: ”Las-o, măi Mihai, las-o!” Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

Patru șefi de poliție au fost demiși

Marian Dincă, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu responsabilități în domeniul siguranței rutiere și ordine publică, comisar-șef Constantin Stoian - șeful Serviciului Rutier Constanța, comisar-șef Dragoș Cristea - șeful Poliției municipiului Mangalia, si comisar-șef Radu Vachente -șeful Biroului Poliției Vama Veche, au fost demiși. 

Printre cei vizați de sancțiuni NU se numără și șeful Poliției Județene Constanța, chestorul Adrian Constantin Glugă, despre care MAI nu a făcut nicio mențiune în declarația de presă. Iar Parchetul a fost sesizat în cazul a trei polițiști care nu l-au testat pe șoferul drogat: agentul care l-a oprit în trafic pe șoferul drogat, șefa agentului care a fost informată de eveniment și agentul de la dispeceratul poliției Constanța. 

Eduard Ionescu, reprezentant al Direcției de Informare și Relații Publice a Ministerului Afacerilor Interne, a prezentat, miercuri seară, informații obținute pe baza datelor preliminare prezentate de ofițerii care fac verificări la IPJ Constanța. 

El a subliniat că în județul Constanța sunt 12 aparate Drugtest, iar polițiștii care l-au oprit pe tânăr în trafic înainte de accident aveau obligația de a-l testa. Șeful Poliției Constanța, Adrian Glugă, afirmase anterior că băiatul nu a fost testat pentru că, din datele transmise de către polițiștii care l-au oprit, "conducătorul auto nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive". 

×
Subiecte în articol: Mihai Pascu Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close