Antena 3 CNN Actualitate Nouă persoane, prinse în flagrant când încercau să fure o conductă magistrală de petrol

Nouă persoane, prinse în flagrant când încercau să fure o conductă magistrală de petrol

Nouă persoane, prinse în flagrant când încercau să fure o conductă magistrală de petrol
18 Ian 2012   •   17:33

Poliţiştii din Prahova au prins în flagrant nouă persoane care încercau să sustragă o conductă magistrală de transport petrol, informează Mediafax. Şase dintre suspecţi au fost reţinuţi după ce poliţiştii au tras focuri de armă pentru a-i opri, iar ceilalţi trei au reuşit să fugă.
   
Potrivit Poliţiei Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au prins în flagrant nouă persoane care încercau să fure o conductă magistrală de transport petrolier, dezafectată, îngropată pe un câmp din apropierea localităţii prahovene Colceag.
   
La apariţia poliţiştilor, suspecţii au fugit, iar poliţiştii au tras trei focuri de armă în plan vertical pentru a-i opri.
   
inci dintre suspecţi au fost prinşi, ceilalţi patru reuşind să fugă. Unul dintre fugari a fost depistat ulerior, după ce a căzut într-o groapă pe care o săpase alături de cei cu care plecase la furat.
   
În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că hoţii săpaseră un şanţ lung de 40 de metri şi reuşiseră să decoperteze conducta pe o lungime de 23 de metri.
   
La locul în care cei nouă au fost prinşi în flagrant au fost descoperite mai multe unelte folosite pentru săpatul şanţului, dar şi la tăierea conductei. Cei şase suspecţi prinşi au fost duşi la sediul Poliţiei, fiind reţinuţi. Poliţiştii i-au identificat şi pe cei trei care au reuşit să fugă, aceştia fiind în prezent căutaţi.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close