Antena 3 Actualitate Nu mai sunt invincibili. Iată legătura care l-ar putea îngenunchea pe Băsescu. Ce a ieşit la iveală despre Udrea şi Dosarul Flota

Nu mai sunt invincibili. Iată legătura care l-ar putea îngenunchea pe Băsescu. Ce a ieşit la iveală despre Udrea şi Dosarul Flota

de O.P.    |    12 Feb 2015   •   05:55

Apar legături dubioase între Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu şi fostul preşedinte Traian Băsescu.  În urma unor anchete jurnalistice a ieşit la iveală că expertul contabil care s-a ocupat de lichidarea firmei deţinută de Udrea şi Ana Maria Topoliceanu este acelaşi care a stabilit că nu există prejudiciu în dosarul "Flota".  Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu.

Firma Elan Group deţinută de Elena Udrea împreună cu prietena sa Ana Maria Topoliceanu a fost lichidată de expertul contabil, Carmen Caracaş în 2005. Un an mai târziu acelaşi personaj controversat a realizat expertiza în dosarul Flota al fostului preşedintre Traian Băsescu, spune jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu.

Cu alte cuvinte, colaboratoarea familiei Udrea-Cocoş a stabilit că Traian Basescu şi ceilalţi 80 de inculpati nu au gresit cu nimic.

Dosarul Flota a fost închis la începutul anului după ce Traian Băsescu a rămas fără imunitate. Anchetatorii DNA au motivat că nu există niciun prejudiciu şi că cele 16 nave au fost vândute de Băsescu în baza unor aprobări legale.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close