Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici face profilul lui Sevil Shhaideh. ”Va fi greu de dat la o parte”

Numerologul Mihai Voropchievici face profilul lui Sevil Shhaideh. ”Va fi greu de dat la o parte”

Numerologul Mihai Voropchievici face profilul lui Sevil Shhaideh. ”Va fi greu de dat la o parte”
21 Dec 2016   •   18:48

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, care este profilul lui Sevil Shhaideh din punct de vedere numerologic și astrologic.

”Sevil înseamnă să fii iubit. Să fie iubită și acceptată și de domnul Iohannis, pentru că este un om de cuvânt, care își asumă responsabilitățile. Îi place să lucreze mai mult de una singură. Va fi greu de dat la o parte, posibil ca domnul Dragnea să o accepte în continuare, nu cum spune Opoziția că e un om de paie. Știe să administreze banii fantastic, va ști să îi folosească cu prisosință în folosul celorlalți. În zodiacul chinez e dragon. Cu dragonul nu te pui anul viitor. Un om care poate să își ducă la bun-sfârșit toate sarcinile. Are cifra de destin 9, înseamnă altruism total. Are și voință și farmec. Este un om hotărât, are cuvânt, are antipatii și simpatii clar definite. E mai drastică decât scorpionul Dragnea. E săgetător, are prostul obicei să trimită săgeata drept la țintă. Nu umblă pe ocolișuri. Cu Iohannis...se vor înțelege. Nu este o soluție temporară. Numele său este cifra 5. Vă dau niște nume. Stela Popescu, Arșinel, Florin Piersic. Sunt oameni care știu să se facă plăcuți” a spus Mihai Voropchievici.

Sevil Shhaideh este propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru. Anunţul a fost făcut miercuri de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close