Antena 3 CNN Actualitate Echipe de voluntari cumpără alimente și medicamente pentru bătrânii izolați în case

Echipe de voluntari cumpără alimente și medicamente pentru bătrânii izolați în case

Gest impresionant din partea mai multor voluntari din ţară. Pe jos, cu maşini sau pe biciclete, cu toţii au ajutat cu alimente şi medicamente pe bătrânii care, de teama coronavirusului, s-au izolat în case. Iniţiativa lor a fost urmată în unele oraşe şi de reprezentanţii bisericilor.

Echipe de voluntari cumpără alimente și medicamente pentru bătrânii izolați în case
Sursa foto: Antena 3
18 Mar 2020   •   09:03

Iniţiativa de suflet aparţine unor voluntari din Timişoara. Aceștia și-au unit forțele și au dus mâncare și medicamente bătrânilor, dar și bolnavilor care sunt vulnerabili în faţa virusului ucigaş şi trebuie să stea cât mai mult acasă.

Şi în judeţul Prahova, mai mulţi sportivi de la o echipă de fotbal au dat încălţămintea cu crampoane pe biciclete, ca să-i ajute pe toţi cei care s-au izolat la domiciliu.

De solidaritate au dat dovadă şi voluntarii din judeţul Caraş-Severin cumpără mâncare sau medicamente pentru izolaţi.

Iar dacă săptămâna trecută în judeţul Cluj mai multe grupuri de tineri se ofereau să îi ajute pe cei mai în vârstă cu cumpărăturile, şi reprezentanţii bisericii au venit acum în ajutorul persoanelor speriate de pandemie.

De la cantină, voluntarii şi preoții pleacă spre cei care le-au solicitat ajutorul. Odată ajunși la destinație, mâncarea este lăsată în faţa casei tocmai ca să evite contactul cu cei aflaţi în izolare.

×
Subiecte în articol: izolati batrani medicamente alimente Voluntari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close