Antena 3 CNN Actualitate O femeie a sărit pe geam, de frica iubitului băut. Ce s-a întâmplat cu fiica femeii, în vârstă de 14 ani

O femeie a sărit pe geam, de frica iubitului băut. Ce s-a întâmplat cu fiica femeii, în vârstă de 14 ani

O femeie a sărit pe geam, de frica iubitului băut. Ce s-a întâmplat cu fiica femeii, în vârstă de 14 ani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Sep 2016   •   13:53

O femeie din Iaşi şi fiica ei de 14 ani au trăit clipe de groază. Au sărit pe fereastra locuinţei lor, de teamă că vor fi omorâte. Totul după ce iubitul femeii, băut, a făcut scandal şi le-a ameninţat. Cele două împreună cu o prietenă s-au baricadat în casă, dar asta l-a înfuriat şi mai tare pe bărbat.

Individul a spart un geam şi a intrat peste ele. Acum femeia este în stare gravă la spital, cu coloana ruptă.

Individul a intrat cu scandal în locuinţa în care erau femeia şi cele două fete. Era beat şi supărat că femeia nu mai voia să-i ierte ieşirile violente. Cu câteva ore înainte îşi ameninţase iubita şi asta a făcut-o să se baricadeze în casă de frică.

Deşi chinuită de dureri îngrozitoare, femeia s-a ridicat şi a fugit împreună cu fetele. A ajuns în cele din urmă la spital, în stare foarte gravă.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a aflat despre acest caz. După externarea femeii, ancheta va stabili dacă ea şi fiica ei vor sta departe de casă şi de bărbatul periculos.

Femeia nu a depus încă plângere la poliţie împotriva bărbatului.

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: scandal Politie

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close