Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Constanţa a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an

O femeie din Constanţa a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an

O femeie din Constanţa a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an
de S.T.    |    01 Ian 2014   •   14:21

O femeie a fost omorâtă în prima zi a noului an, în timp ce traversa pe marcajul pietonal un bulevard din municipiul Constanţa, iar alta a fost rănită de o maşină condusă de un şofer aflat la volan sub influenţa alcoolului şi care avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06.30, în dreptul Liceului de Telecomunicaţii, când cele două femei, una în vârstă de 59 de ani, iar cealaltă de 25 de ani, au încercat să traverseze bulevardul Alexandru Lăpuşneanu pe trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului, tânărul şi-a continuat drumul şi şi-a abandonat maşina la ieşirea din oraş. El a fost identificat ulterior de către poliţişti, iar când a fost testat cu aparatul etilotest s-a constatat că era sub influenţa alcoolului.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere în stare de ebrietate şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie prezentat în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close