Antena 3 CNN Actualitate Momente de groază într-un cartier din București. O femeie și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etaj

Momente de groază într-un cartier din București. O femeie și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etaj

Momente de groază într-un cartier din București. O femeie și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etaj
Sursa foto: Foto captura Antena3
08 Dec 2015   •   08:07

A fost panică în această noapte pe o stradă din Capitală, după ce o femeie a dat foc apartamentului în care locuia după care a încercat să îşi ia viaţa. În momentul în care au ajuns în faţa blocului, anchetatorii au găsit şi un pistol asupra femeii. Vecinii ei spun că avea mai multe datorii şi că se certa foarte des cu soţul ei.

Femeia de 33 de ani locuia cu chirie împreună cu soţul ei în apartament. Vecinii acestora spun că cei doi se certau foarte des, iar de câteva zile, bărbatul nu a mai venit acasă. Ajunsă la capătul răbdării, şi-a incendiat propriul apartament, după care a încercat să îşi ia viaţa.

Vecinii au sunat la 112 după ce au auzit explozia. Echipajele care au ajuns la faţa locului au găsit-o pe femeie prăbuşită la pământ, iar lângă ea, un pistol.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital. Poliţiştii şi pompierii înceracă acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close