Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 23 de ani, gest halucinant! Şi-a aruncat copilul nou-născut în WC ca să nu afle soţul ca l-a înşelat

O tânără de 23 de ani, gest halucinant! Şi-a aruncat copilul nou-născut în WC ca să nu afle soţul ca l-a înşelat

O tânără de 23 de ani, gest halucinant! Şi-a aruncat copilul nou-născut în WC ca să nu afle soţul ca l-a înşelat
30 Mar 2017   •   17:10

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Brăila, a şocat o ţară întreagă, după ce şi-a ucis cu sânge rece bebeluşul nou-născut, pentru ca soţul ei, care se afla în închisoare, să nu afle că l-a înşelat. Fata a rămas însărcinată şi a adus pe lume o fetiţă. Maria a născut acasă şi a decis să îşi omoare fetiţa nou-nascută pentru ca soţul ei să nu afle de adulter.

“Inculpata Iacob Maria a nascut o fetita vie care plangea si care, potrivit declaratiilor martorei Iacob Luxita, cauta sa suga. Martora s-a intors in incaperea in care dormea impreuna cu ceilalti doi copii, iar inculpata a infasurat nou-nascuta intr-un scutec alb, apoi a introdus-o intr-o sacosa de plastic, intr-o sacosa din rafie si in final intr-un sac din plastic in care a mai pus si o caramida, dupa care a aruncat copilul in closetul amenajat in curte",  se arată în rechizitoriul procurorilor, conform Adevarul.

Tânăra a fost condamnată la 20 de ani de închisoare şi decăzută în această perioadă din drepturile părinteşti. Copiii Mariei Iacob au fost daţi spre îngrijire bunicii din partea tatălului.

×
Subiecte în articol: inselat copil wc
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close