Antena 3 CNN Actualitate Obiectul pe care Oana Roman îl păstrează cu sfințenie în amintirea mamei sale: "Mi l-a dăruit, deși îi plăcea foarte mult"

Obiectul pe care Oana Roman îl păstrează cu sfințenie în amintirea mamei sale: "Mi l-a dăruit, deși îi plăcea foarte mult"

Oana Roman a arătat obiectul pe care îl păstrează cu sfințenie în amintirea mamei sale. "Mi l-a dăruit, deși îi plăcea foarte mult", a povestit fiica Mioarei Roman.

Obiectul pe care Oana Roman îl păstrează cu sfințenie în amintirea mamei sale: "Mi l-a dăruit, deși îi plăcea foarte mult"
Sursa foto: Facebook/ Oana Roman
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   14:52

Oana Roman le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram un obiect pe care îl păstrează cu sfințenie, fiind dăruit de mama sa.

Aceasta a dezvăluit că, în ziua în care a devenit mamă, Mioara Roman i-a dăruit inelul pe care l-a primit la împlinirea a 30 de ani de căsătorie.

"Inelul acesta a fost al mamei, primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare, pentru că știam că îi place foarte mult.

L-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

În imaginile din GALERIE puteți vedea bijuteria primită de Oana Roman de la mama sa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oana Roman și-a pierdut recent mama, mărturisind, într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN, că îi este foarte greu să trăiască fără ea.

"Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Mama a făcut foarte mult bine. A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni.

Eu am învățat foarte multe lucruri de la ea. A fost un exemplu de demnitate, onoare și echilibru", a spus Oana Roman, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Oana Roman Mioara Roman
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close