Antena 3 CNN Actualitate Obrăznicia Elenei Udrea este fără margini. Ce REACŢIE a avut după ce a trimis SMS-uri unor jurnalişti, în DIRECT

Obrăznicia Elenei Udrea este fără margini. Ce REACŢIE a avut după ce a trimis SMS-uri unor jurnalişti, în DIRECT

Obrăznicia Elenei Udrea este fără margini. Ce REACŢIE a avut după ce a trimis SMS-uri unor jurnalişti, în DIRECT
de O.P.    |    20 Feb 2015   •   05:53

Elena Udrea susţine că nu a încălcat nicio restricţie trimiţând sms-uri jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Cătălin Striblea, în timp ce aceştia erau în direct în emisiune. 

Pe un ton ironic, Udrea a scris "Ca să nu existe trepidaţii la RomâniaTv şi Antena3, fac precizarea că am voie să comunic pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu".

Jurnaliştii Ion Cristoiu şi Cătălin Striblea au primit SMS-ul Elenei Udrea în timp ce se aflau în direct. Mesajul a venit la mai puţin de o zi după ce Udrea a fost pusă în arest la domiciliu.

Niciunul dintre cei doi jurnalişti nu a dat publicităţii SMS-ul primit. Dacă ar fi făcut-o, Elena Udrea ar fi încălcat interdicţia primită din partea judecătorilor de a nu face afirmaţii publice în legatură cu anchetele în care este cercetată. Iar asta ar fi putut-o duce înapoi la arestul central . Declaraţiile numeroase ale Elenei Udrea despre cazul său i-au determinat pe membrii CSM să reacţioneze şi să ceară interzicerea trimiterii mesajelor în spaţiul public de către persoanele aflate sub control judiciar. 

Propunerea CSM este totuşi considerată una abuzivă e către avocaţi.

Mai mulţi membri ai CSM au fost de acord cu această propunere de modificare a Codului Penal. Printre ei s-a numărat şi vicepreşedinte Consiliului, Bogdan Gabor. Pentru o astfel de măsură însă, e nevoie de o dezbatere prin care să se decidă dacă limitele declaraţiilor publice pot fi stabilite, a declarat ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Ion Cristoiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close