Antena 3 CNN Actualitate Octavian Jurma: "E posibil ca acest weekend să fie motiv pentru încă o săptămână de infern"

Octavian Jurma: "E posibil ca acest weekend să fie motiv pentru încă o săptămână de infern"

Epidemiologul Octavian Jurma susţine că restricţiile trebuiau să fie introduse de vineri şi nu luni, pentru a împiedica petrecerile de "rămas bun libertate".

Octavian Jurma: "E posibil ca acest weekend să fie motiv pentru încă o săptămână de infern"
de Iulia Gorgorin    |    23 Oct 2021   •   15:51

Medicul Octavian Jurma îi sfătuiește pe români să intre în carantină personală și să nu se lase amăgiți de iluzia că lucrurile sunt așa de bune încât mai putem aștepta până luni „cu măsuri care trebuiau luate încă din septembrie”.

"Nici nu vreau sa ma gandesc cat de multe vieti ne va costa decizia de a introduce doar de luni restrictiile care trebuiau introduse de vineri tocmai pentru a impiedica petrecerile de "ramas bun libertate".

Acest week-end va avea probabil cel mai ridicat risc de infectare din ultimele saptamani pentru ca stimuleaza artificial socializarea, fiind ultimul in care ni se permite sa socializam fara nici o restrictie de parca am fi la 0.5 la mie nu la 10.5 la mie.

E posibil ca acest week-end sa fie motivul pentru care vom mai sta in acest infern inca o saptamana.

De ce luni si nu vineri cum se anunta intotdeauna astfel de masuri? Nu stiu. Intrebati tovarasii care au decis asta, ca au si recunoscut ca unele masuri sunt motivate strict politic, cum este probabil si alegerea zilei de luni care contine implicit si invitatia: "profitati de ultimul week-end de distractie si infectare libera".

Intrati de azi in carantina personala nu va lasati amagiti de iluzia ca lucrurile sunt asa de bune incat mai putem astepta pana luni cu masuri care trebuiau luate inca din septembrie", a scris Octavian Jurma, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Nici nu vreau sa ma gandesc cat de multe vieti ne va costa decizia de a introduce doar de luni restrictiile care...

Posted by Octavian P Jurma on Saturday, 23 October 2021

×
Subiecte în articol: Octavian Jurma restricţii infern
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close