Antena 3 CNN Actualitate Orașul din România în care manifestanții au anunțat că vor să protesteze 24 de ore fără întrerupere

Orașul din România în care manifestanții au anunțat că vor să protesteze 24 de ore fără întrerupere

Orașul din România în care manifestanții au anunțat că vor să protesteze 24 de ore fără întrerupere
Sursa foto: foto: Facebook/Vă vedem din Sibiu - Rares Helici
12 Dec 2017   •   14:33

Primul protest record dinSibiu, care are loc de mai bine de 24 de ore din faţa sediului PSD, a primit autorizaţie până la ora 23.00, potrivit Jandarmeriei Sibiu.

Spre deosebire de Jandarmerie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, nu oferă informaţii despre acest protest şi susţine că "avizul este la semnat".

La rândul lor, protestatarii au anunţat că au deja avizul Primăriei Sibiu.

La locul protestului din Piaţa Huet, din faţa sediului Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, sunt prezenţi şi jandarmi, pentru păstrarea ordinii publice şi protecţia participanţilor şi a cetăţenilor din zonă.

La acest protest participă zeci de sibieni, care şi-au adus scaune pliabile, şi care transmit mesajul "vă vedem" către social-democraţi.

Tinerii protestatari au creat şi o pagină de Facebook, numită #vavedemdinsibiu, unde postează imagini foto şi video, din oră în oră, pentru ca toată lumea să vadă că ei nu pleacă din faţa sediului PSD.

Participanţii la ineditul protest, care este unul tăcut, fără scandări, au declarat "zonă liberă de corupţie" porţiunea din Piaţa Huet din Sibiu unde se desfăşoară acţiunea. Protestatarii spun că îşi doresc "o justiţie independentă, nesubjugată politicului".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close