Antena 3 Actualitate Municipiul Suceava și alte trei localităţi intră în scenariul roșu

Municipiul Suceava și alte trei localităţi intră în scenariul roșu

de Iulia Gorgorin    |    01 Noi 2020   •   20:20
Municipiul Suceava și alte trei localităţi intră în scenariul roșu

Municipiul Suceava și comunele Ipotești, Dornesti și Ilișesti intră în scenariul roșu. Începând de marți, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile și instituțiile de spectacole vor fi închise.

Municipiul Suceava și trei comune intră în scenariul roșu.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat duminică o serie de măsuri după ce în cele patru comunități a fost depășit pragul de trei persoane infectate la mia de locuitori.

Municipiul Suceava și comunele Ipotești, Dornesti și Ilișesti intră în scenariul roșu. Asta înseamnă că toate restaurantele, cafenelele, cazinourile și instituțiile de spectacole vor fi închise începând de marți.

De asemenea, purtarea măștii va fi obligatorie în toate spațiile publice. În cele trei comune se vor închide și școlile, cursurile urmând să se facă doar online.

În municipiul Suceava, însă, decizia privind cursurile școlare va fi luată luni.

„În ceea ce privește unitățile de învățământ din municipiul Suceava, ele vor funcționa luni, 02.11.2020, potrivit scenariului aprobat prin Hotărârea CJSU nr. 58/30.10.2020, urmând a fi analizate propunerile consiliilor de administrație ale tuturor unităților de învățământ în cadrul unei ședințe extraordinare a comitetului județean, ce se va desfășura luni, 02.11.2020, ora 14”, au stabilit membrii Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close