Antena 3 CNN Actualitate Pacient internat şi UITAT în spital

Pacient internat şi UITAT în spital

Pacient internat şi UITAT în spital
Sursa foto: obiectivbr.ro
29 Apr 2015   •   14:21

Un bărbat de 35 de ani din Ianca acuză medicii Spitalului Orăşenesc Făurei că l-au ţinut internat aproape o săptămână, timp în care nu a primit vizita niciunui cadru medical şi nici nu i s-au comunicat rezultatele analizelor recoltate, relatează obiectivbr.ro. În plus, acesta susţine că din cauza condiţiilor mizere din unitatea spitalicească, s-a ales cu o conjunctivită de care se tratează în prezent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

"Miercuri seara, m-am simţit foarte rău. Aveam ameţeli, tuşeam şi mă durea foarte tare în gât. O rudă m-a dus imediat la spitalul din Făurei. Joi, mi s-a făcut radiografie la plămâni, examen EKG şi mi s-a luat sânge. Apoi, nu m-a mai băgat nimeni în seamă. Am primit o hârtie pe care erau scrise câteva medicamente, le-am cumpărat din banii mei".

Omul şi-a cerut externarea, pentru că nu mai suporta indiferenţa cadrelor medicale din spital. "Au trecut şase zile, timp în care nu m-a băgat nimeni în seamă! Luni dimineaţa, m-am dus şi am întrebat «Dar nu vine un doctor să mă consulte şi pe mine? Mi-aţi făcut nişte analize, nu mi se comunică şi mie rezultatele? Au ieşit bune?». La care mi s-a răspuns că nu e doctorul. Mi-am cerut externarea. Am aşteptat până la ora 12.00 şi nu a venit nimeni. Într-un final, a venit doctorul la mine că vrea să mă consulte. Dar nu a primit mari explicaţii.

Bărbatul a "primit" totuşi ceva de la spitalul din Făurei: o conjunctivită, pe care crede că a contactat-o din cauza condiţiilor mizere din unitatea medicală, scrie obiectivbr.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close