Antena 3 CNN Actualitate Pasager din avionul care l-a aşteptat pe Băsescu: Am asistat zeci de minute la un spectacol penibil

Pasager din avionul care l-a aşteptat pe Băsescu: Am asistat zeci de minute la un spectacol penibil

Pasager din avionul care l-a aşteptat pe Băsescu:  Am asistat zeci de minute la un spectacol penibil
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Feb 2014   •   23:40

Mircea Jorj, subsecretar de stat în Agenţia Funcţionarilor Publici, a povestit în cadrul emisiunii  Sinteza Zilei cum pasagerii unui avion, printre care se afla şi el, au aşteptat peste o jumătate de oră pe pistă pentru ca Traian Băsecu şi Elena Udrea să se îmbarce.

“Am fost tinuţi zeci de oameni, zeci de minute, în mijlocul de transport, în acel autobuz care face legătura de la terminalul de Plecări la aeronavă. În faţa aeronavei, acest autobuz a fost oprit probabil de organele de pază şi protecţie a preşedintelui României şi am asistat cu uşile închise, stând în picioare, zeci de minute, la un spectacol penibil. După acest interval, a apărut preşedintele României foarte vioi, foarte bine dispus, a dat mâna cu tot personalul auxiliar care era în jurul aeronavei, împreună cu doamna Elena Udrea. (...) Şi-a luat la revedere de la domnul Emil Boc şi s-a urcat în aeronavă” a povestit Mircea Jorj.

Administraţia Prezidenţială susţine însă că nu preşedintele este vinovat de întârziere, ci faptul că aeronava a avut nevoie de degivrare, operaţiune care a durat 15 minute.

 

 


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close