Antena 3 Actualitate Patru europarlamentari români pe lista scurtă pentru MEP Awards - Parlamentarul Anului

Patru europarlamentari români pe lista scurtă pentru MEP Awards - Parlamentarul Anului

18 Mar 2015   •   12:41
Patru europarlamentari români pe lista scurtă pentru MEP Awards - Parlamentarul Anului

Patru europarlamentari români, trei social-democraţi şi un liberal, se află pe lista scurtă pentru "MEP Awards 2015". Gala concursului prin care sunt premiaţi eurodeputaţii cu cea mai intensă activitate în anul precedent, va avea loc miercuri seară la Bruxelles. Potrivit site-ului mepawards.eu, la Gala "MEP Awards 2015" invitatul special al evenimentului este vicepreşedintele Viviane Reding.

Pe lista scurtă pentru titlu de europarlamentarul anului se află Daciana Sârbu (PSD) - Secţiunea Sănătate, Viorica Dăncilă (PSD) - Secţiunea Agricultură, Victor Negrescu (PSD) - Secţiunea Agenda Digitală, precum şi Adina Vălean (PNL) - Secţiunea Energie.

MEP Awards este cea mai importantă competiţie prin care este premiată activitatea europarlamentarilor, fiind organizată de publicaţia "The Parliament Magazine? cu sprijinul Parlamentului European. Regulamentul competiţiei presupune selectarea şi includerea pe o listă scurtă a eurodeputaţilor cu cea mai bună activitate în diferite domenii, iar ulterior cei nominalizaţi sunt votaţi de restul membrilor Parlamentului European. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close