Antena 3 CNN Actualitate Patru persoane au ajuns la spital în urma unui scandal cu bâte într-un bar din Murfatlar

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui scandal cu bâte într-un bar din Murfatlar

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui scandal cu bâte într-un bar din Murfatlar
10 Feb 2014   •   11:12

Mai multe persoane au fost rănite, patru dintre acestea ajungând la spital, duminică seară, în urma unui scandal produs într-un bar din oraşul Murfatlar, unde un grup de tineri care se şicanaseră în trafic au intrat şi i-au atacat pe clienţi cu bâte, informează MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, scandalul ar fi izbucnit în urma unei şicanări în trafic între doi tineri, pe drumul principal care duce către oraşul Murfatlar, iar apoi conflictul s-a mutat într-un bar din localitate. Acolo, unul dintre tineri şi-a chemat prietenii în ajutor, iar mai multe persoane înarmate cu bâte şi răngi au intrat în local şi au început să-i lovească pe clienţi la întâmplare.

Angajaţii barului au apăsat pe butonul de panică pentru a-i chema în ajutor pe angajaţii firmei de pază cu care localul are contract, dar până la sosirea acestora agresorii au fugit.

În urma loviturilor primite, mai multe persoane au fost rănite, iar patru bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu diferite traumatisme şi fracturi, trei dintre victime rămânând internate în unitatea sanitară.

Poliţiştii au declanşat o anchetă la faţa locului şi au reuşit identificarea persoanelor implicate, în acest caz fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe.



×
Subiecte în articol: persoane ranite Murfatlar
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close